Prestashop

Danmarks første officielle Prestashop Partner

Vi er certificerede Prestashop eksperter

Kom frem i skoene & foran konkurrenter,
med en skræddersyet webshop.

Bulldesign udvikler professionelle Prestashop webshops med skræddersyede designs. Vi udvikler dit design fra bunden, hvor vi tager udgangspunkt i dine personlige krav og ønsker. Vi går helhjertet ind i alle designopgaver, hvor vi tager stor afstand fra upersonlige templates. Vi formår at sætte os ind i den enkelte kundes tanker og ønsker, hvilket giver os mulighed for at levere et tilfredsstillende resultat hver gang.

120% flere købte telefoner BrugteiPhones.dk
60% flere konverteringer Luxury Outdoor
88% mersalg Watchfelt
30% flere leads WeCare4U

Prestashop udvikling

Bulldesign er Danmarks eneste certificerede Prestashop bureau, og vi vil glædeligt indlede et samarbejde med dig og din virksomhed. Siden tidernes morgen har vi arbejdet med Prestashop, hvilket har gjort os til eksperter på området.

 

Kontakt os uforpligtende!

Prestashop totalløsning

Ønsker du at outsource det tekniske arbejde, så byder vi gerne ind med en totalløsning. Vi varetager hele arbejdet, så du kan fokusere på dine arbejdsopgaver.

Er du interesseret i en totalløsning, så udarbejder vi en skræddersyet løsning, der stemmer overens med dine krav og behov.

Prestashop design

Har du allerede en programmør, og skal du kun bruge et design, kan Bulldesign hjælpe dig med at få det helt rigtige look til din shop.

Vi designer altid Prestashops, der skiller sig ud i mængden af skabeloner og eksisterende webshops eller konkurrenter. Samtidig vægter vi konverteringsoptimering utorlig højt i alle designs.

Prestashop undervisning

Vi tilbyder Prestashop undervisning til dig, der drømmer om at arbejde med Prestashop på et mere seriøst plan. Vores undervisere har mange års erfaring med Prestashop.

 

Vælg selv hvor omfattende du vil have undervisningen, eller fortæl os hvor din viden om Prestashop halter!

Indled et samarbejde med et certificeret Prestashop bureau

Bulldesign er Danmarks eneste certificerede Prestashop bureau, og vi vil glædeligt indlede et samarbejde med dig og din virksomhed. Siden tidernes morgen har vi arbejdet med Prestashop, hvilket har gjort os til eksperter på området.

Vi bør være dit foretrukne webbureau, da vi kan løse både små og simple opgaver, såvel som store og avancerede opgaver. Ydermere er vi aldrig mere end ét opkald eller én e-mail væk, da vi ønsker at tilbyde den bedste service til vores kunder.

Vi kan tilbyde mange forskellige Prestashop løsninger. Vi kan bl.a. hjælpe med, ddvikling af skræddersyet prestashop, opsætning af webshop, udvikling af moduler, Integration af API, Integration til kassesystemer, Professionel support, Fejlsøgning og fejlrettelser & rensning af hacket prestashop & meget mere.

Er du interesseret i en af vores Prestashop ydelser? Kontakt os i dag og få tilsendt et uforpligtende tilbud.

Bulldesign er Certificeret Prestashop Partner.

 

 pinlog

Bulldesign er et dansk webbureau med speciale i Prestashop platformen. Vi har specialiseret os i Prestashop temadesign, moduler, optimeringer, integrationer og SEO.

 

Siden 2013 har vi arbejdet med Prestashop. Alt for mange webshops efterlader et forkert indtryk af virksomheden, men med Prestashop får du styrerettet over din webshop. Som et certificeret Prestashop Bureau ved vi alt om Prestashop, og kan hjælpe dig på bedste vis.

 

I 2015 blev Bulldesign Danmarks første oficielle Prestashop bureau. Kontakt os i dag og hør mere om Prestashop.

 

Se vores bureauprofil

Danmarks førende Prestashop Bureau

Danmarks førende Prestashop bureau inden for design, udvikling, integrationer, hastighed og specialløsninger. Vi er et helhjertet Prestashop Bureau, hvor vi vi har fokus på Prestashop løsninger til danske webshops.

Prestashop skræddersyet design

Vi tager stor afstand fra upersonlige prestashop templates/teamer. Derfor tilbyder vi skræddersyede designløsninger, hvor vi designer din Prestashop fra bunden. Vi designer altid Prestashop webshops, der skiller sig ud i mængden af skabeloner og eksisterende webshops samt konkurrenter.

Vi vægeter altid tre ting når vi designer din webshop:

  • Userexperience
  • Konverteringsoptimering
  • Mobilvenlighed

Et pænt design er nice-to-have, men endnu vigtigere er brugeroplevelsen. Hvis du har et pænt design, men kunderne ikke ved hvor de skal gå til kassen, får du ikke ret meget ud af din webshop.

Konverteringsoptimering betyder utrolig meget på webshops, hvoraf fokus skal på de rigtige elementer. Med et skræddersyet design går vi i dybden med elementer der sætter fokus på flere konvertinger.

Over 50% af de besøgende på en webshop er fra mobil eller tablet. Derfor er det utrolig vigtigt at din Prestashop webshop er mobilvenlig, og fungerer nemt og brugervenligt på mobilen.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på en prestashop webshop

 

Prestashop API udvikling

Vi har udviklet store API integrationer mellem prestashops og eksterne udbydere. Har du et API du ønsker at integrere med din Prestsahop, så kontakt os!

Læs bl.a. vores case med Watchfelt.dk, hvor vi integrerede Stæhr.as API’en til Watchfelt.

 

Danmarks første Prestashop Bureau

Med over 6 års erfaring inden for design og udvikling baseret på Prestashop platform, har vi udviklet og designet en masse webshops, og har derfor en bred vifte af erfaringer i rygsækken. Vores team af Prestashop-eksperter er ressourcestærke og har mange års erfaring med Prestashop, f.eks.: BackOffice udvikling, tema struktur, struktur ikernefiler, databasestruktur, MySQL (MariaDB, InnoDB m.fl.), javascript, jQuery, Smarty, Symphony m. m. Netop derfor kan vi tilbyde vores kunder et fullservice bureau, der står klar til at løse jeres design og udviklingsopgaver.

Vi har i alle vores Prestashop år arbejdet med temadesign, og har leveret en masse unikke Prestashop løsninger med skræddersyet design. Derudover har vi et stort flair på Prestashop SEO, og kan hjælpe dig med online synlighed og tekniske seo optimeringer.

Produktkvaliteten er den vigtigste ting. Vi forsøger altid vores bedste for at afslutte alle projekter i tide på højeste kvalitet. Vi har rimelige priser for alle projekter, og giver dig altid et konkret tilbyd. Derudover supporterer vi altid vores kunder med at rette fejl efter afsluttet for at sikre, at alt kører problemfrit og ingen fejl, hvis der skulle opstå noget.

Prestashop platform – siden 2007

Prestashop, der er en stærk, professionel og dynamisk e-handelsløsning til små og mellemstore virksomheder, hjælper dig med at trives godt i en tid som denne hvor e-handel er i flyvende fart.
Vi udvikler PrestaShop webshops, der maksimerer synligheden over internettet og giver kunderne en sikker og brugervenlig oplevelse. Vi er et hold af entusiastiske og kompetente Prestashop-designere og udviklere, med en masse års erfaring bag os. Vi garanterer 100% kundetilfredshed, høj kvalitet og pålidelige løsninger.

Prestashop undervisning

Begynder

Prestashop Back to Basic

Beginner
Vil du lære at styre din Prestashop som en rigtig e-købmand? Har du vanskeligheder med at ændre det basale?

 

Tilmeld her

Kursus

Prestashop Avanceret

Behov for at kunne lidt mere, og ændre i koden? Det er super nemt, og kræver blot lidt øvelse. Vi lærer dig hvordan du styrer din websohp, samtidig med at du også kan begynde at ændre i koder.
Tilmeld her

Kursus

Prestashop holdkursus

Vi giver et holdkursus til dine ansatte, hvor vi lærer Jer hvordan man håndterer hele Prestashop interfacet så logistikken bliver nem og smertefri.

 

Tilmeld her

Kursus

Prestashop 1.7 kursus

Har du opdateret din shop til 1.7, eller du har måske lige startet en shop i 1.7. Det nye Prestashop 1.7 indeholder en masse fede features, der kan booste salg og konvertering.

Tilmeld her