Coolrunner modul

Officielt Coolrunner modul til Prestashop

Virker med 1.5, 1.6 & 1.7

Fuldt integreret Coolrunner modul til Prestashop
spækket med fede features.

Bulldesign har i samarbejde med Coolrunner udviklet Coolrunner’s modul til Prestashop. Modulet er kompatibelt med 1.5, 1.6 og 1.7. Modulet er bygget ud fra Coolrunners REST API, og er oversat på dansk og engelsk.

Modulet er fuldt integreret med alle Coolrunners funktioner, og sammen med det nye Coolrunner Europe, hvor du kan sende pakker til hele Europa. Er du kunde hos Pakkecenter NORD som er en del af Coolrunner, kan du med dette modul integrere lager og statusser med pakkencenteret.

Lad kunden vælge nærmeste afhentningssted og se åbningstider.

 

Med modulet får du en super lækker dropdown, hvor kunden selv kan vælge afhentningssted. Der er også vist åbningstider for afhentningsstedet, og du kan selv vælge hvor mange der vises.

 

Afhentingsstederne bliver vist ud fra kundens adresse og postnummer. Dette giver kunden mulighed for at vælge nærmeste afhentningssted, uanset om det er DAO, GLS eller Postnord.

Track & Trace e-mails og SMS’er til kunderne.

Så snart du har printet en label sendes der fra webshoppen en track&trace mail til kunden. I e-mailen kan kunden se sit track&trace nummer og spore pakken.

Ønsker du ikke at dette skal sendes kan du blot deaktivere funktionen under indstillingerne.

Transportør statusbeskeder direkte i backoffice.

 

Når du har afsendt pakken vil transporten løbende sende status omkring pakken som f.eks. Pakken har forladt terminalen, pakken er sendt til udlevering, pakken ligger klar til afhentning
m.m.

Med modulet får du direkte disse beskeder ind i backoffice under ordren, så du ikke behøver at besøge transportørens hjemmeside for at se trackinginfo, men blot kan gøre det direkte fra din egen webshop!

Massere indstillinger der gør logistik nemt og smart.

Vi har tilføjet en masse indstillinger til modulet, så du kan gøre dit logistik flow sjovt og nemt. Du kan selv vælge om du vil deaktivere eller aktivere, og hvordan de forskellige funktioner skal virke.

 

F.eks. kan du vælge en status, hvoraf denne status vil udløse at labelen automatisk bliver printet. På den måde kan du spare en masse klik.

Pakkecenter NORD integration.

 

Pakkecenter NORD er et stort pakkecenter der i dag servicerer kunder med varemodtagelse, pick&pack, emballage, administration, forsikring. Pakkecenter NORD er også en del af Coolrunner. Har du dit lager hos Pakkecenter NORD kan du med fordel bruge dette modul.

 

Dette modul er fuldt integreret med Pakkencenter NORD, hvor dit lager holdes ajourført sammen med status opdateringer. Lige så snart Pakkecenter NORD sender en kundepakke, vil der automatisk blive sendt en mail til kunden, og kunden får status “Afsendt” i Prestashop.

Send pakker med Coolrunner Europe.

Modulet virker med Coolrunnes nyeste tiltag, Coolrunner Europe. Med Coolrunner Europe kan du sende til hele Europa via DHL, UPS, DPD og flere fragtleverandører.

 

Når CoolrunnerEurope ligger på din Coolrunner fragtaftale, vil du automatisk have muligheden for at tilvælge det i modulet..

Nemt interface med fuldt overblik over forsendelsen. 

 

Ved hver ordre vil du se et Coolrunner vindue på ordresiden. Her kan du printe label, ændre vægt og størrelse, indsætte tekst på label, se forsendelsesstatus fra transportøren samt meget mere.

 

Modulet er godkendt og verificeret af Coolrunner, og holdes løbende opdateret med Coolrunners nye tiltag. Når du køber modulet får du 1 års gratis opdateringer med.

Køb Coolrunner modulet her

 

Få markedets bedste Coolrunner modul lige her. Når du køber modulet får du 1 års gratis opdateringer med. 

Modulet koster 3.995,- og er inkl. gratis installering.

Læs dette blogindlæg hvor du kan se den fulde funktionsliste.

Har du spørgsmål inden du ønsker at købe kan du kontakte os på info@bulldesign.dk.

Der sendes en faktura på 3995 + moms for modulet inden for nærmeste hverdag.