Prestashop support

Support og hjælp til PrestaShop

Certificeret Prestashop BureauHar din Prestashop udfordringer, og kniber det med tiden? Så er du det rette sted. VI leverer kompetent og certificeret Prestashop hjælp og support. Vi har over 8 års erfaring med PrestaShop, og kender systemet fra punkt til prikke.

Bulldesign leverer supportløsninger til Prestashop, og har udviklere der står klar til at hjælpe dig og din webshop. Vores Prestashop support består f.eks. i at rette fejl, vedligeholde din Prestashop, koble din Prestashop op med integrationer og designe nye sider.

Har du udfordringer kan du altid ringe, og vores telefontider er meget fleksible. Vi svarer hurtigere end de fleste på mail, og er det akut står vi lige bag dig.

Rigtig Prestashop support

Det står vi inde for. Vi ser desværre ofte at flere bureauer, der påstår de kender til Prestashop, typisk altid laver lappeløsninger og ændrer i kernefiler uden at vide bedre. Hos Bulldesign forstår vi PrestaShop, og vi ved hvordan tingene skal gøres på PrestaShop. Vi har direkte kontakt til Prestashops hovedkontor i Paris, og er derfor altid up-to-date med det nyeste.

Vi har fair timepriser, og vi lover altid at overholde vores estimater. Kontakter du os og har du en fejl på din Prestashop, så får du et helt uforpligtende estimat på opgaven. Vi kigger opgaven grundigt igennem og giver dig en pris du kan regne med – uden overraskelser.

Ring og få hjælp

Har du brug for hjælp, eller kunne du godt tænke dig et tilbud på opgaven? Så kan du altid ringe til os på tlf. 60 80 40 40. Vi står klar til at tage hånd om din opgave.

 

Flyt til Prestashop

Uanset hvor din nuværende shop ligger, og hvilket system du bruger så kan vi altid flytte dig hen til en Prestashop. Vi kan f.eks. flytte dig fra Shoporama, Shopify, WooCommerce, Magento, modified, Smartweb, MCB webshop, Scannet, Dandomain og flere – henover til en Prestashop. Kontakt os og hør mere.

Kontakt os i dag

Er du på jagt efter en kompetent UI/UX designer, som kan designe dit Prestashop tema? Så er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på knappen under eller ring til os på tlf. 60 80 40 40.

Anmeldelse fra kunde
Dato
Service
Prestashop udvikling
Stjerner
51star1star1star1star1star