Prestashop

Danmarks første officielle Prestashop Partner

Vi er certificerede Prestashop eksperter

Kom frem i skoene & foran konkurrenter,
med en skræddersyet webshop.

Bulldesign udvikler professionelle Prestashop webshops med skræddersyede designs. Vi udvikler dit design fra bunden, hvor vi tager udgangspunkt i dine personlige krav og ønsker. Vi går helhjertet ind i alle designopgaver, hvor vi tager stor afstand fra upersonlige templates. Vi formår at sætte os ind i den enkelte kundes tanker og ønsker, hvilket giver os mulighed for at levere et tilfredsstillende resultat hver gang.

120% flere købte telefoner BrugteiPhones.dk
60% flere konverteringer Luxury Outdoor
88% mersalg Watchfelt
30% flere leads WeCare4U

Prestashop udvikling

Bulldesign er Danmarks eneste certificerede Prestashop bureau, og vi vil glædeligt indlede et samarbejde med dig og din virksomhed. Siden tidernes morgen har vi arbejdet med Prestashop, hvilket har gjort os til eksperter på området.

 

Kontakt os uforpligtende!

Prestashop totalløsning

Ønsker du at outsource det tekniske arbejde, så byder vi gerne ind med en totalløsning. Vi varetager hele arbejdet, så du kan fokusere på dine arbejdsopgaver.

Er du interesseret i en totalløsning, så udarbejder vi en skræddersyet løsning, der stemmer overens med dine krav og behov.

Prestashop design

Har du allerede en programmør, og skal du kun bruge et design, kan Bulldesign hjælpe dig med at få det helt rigtige look til din shop.

Vi designer altid Prestashops, der skiller sig ud i mængden af skabeloner og eksisterende webshops eller konkurrenter. Samtidig vægter vi konverteringsoptimering utorlig højt i alle designs.

Prestashop undervisning

Vi tilbyder Prestashop undervisning til dig, der drømmer om at arbejde med Prestashop på et mere seriøst plan. Vores undervisere har mange års erfaring med Prestashop.

 

Vælg selv hvor omfattende du vil have undervisningen, eller fortæl os hvor din viden om Prestashop halter!

Indled et samarbejde med et certificeret Prestashop bureau

Bulldesign er Danmarks eneste certificerede Prestashop bureau, og vi vil glædeligt indlede et samarbejde med dig og din virksomhed. Siden tidernes morgen har vi arbejdet med Prestashop, hvilket har gjort os til eksperter på området.

Vi bør være dit foretrukne webbureau, da vi kan løse både små og simple opgaver, såvel som store og avancerede opgaver. Ydermere er vi aldrig mere end ét opkald eller én e-mail væk, da vi ønsker at tilbyde den bedste service til vores kunder.

Vi kan tilbyde mange forskellige Prestashop løsninger. Vi kan bl.a. hjælpe med, ddvikling af skræddersyet prestashop, opsætning af webshop, udvikling af moduler, Integration af API, Integration til kassesystemer, Professionel support, Fejlsøgning og fejlrettelser & rensning af hacket prestashop & meget mere.

Er du interesseret i en af vores Prestashop ydelser? Kontakt os i dag og få tilsendt et uforpligtende tilbud.

Bulldesign er Certificeret Prestashop Partner.

 

 pinlog

Bulldesign er et dansk webbureau med speciale i Prestashop platformen. Vi har specialiseret os i Prestashop temadesign, moduler, optimeringer, integrationer og SEO.

 

Siden 2013 har vi arbejdet med Prestashop. Alt for mange webshops efterlader et forkert indtryk af virksomheden, men med Prestashop får du styrerettet over din webshop. Som et certificeret Prestashop Bureau ved vi alt om Prestashop, og kan hjælpe dig på bedste vis.

 

I 2015 blev Bulldesign Danmarks første oficielle Prestashop bureau. Kontakt os i dag og hør mere om Prestashop.

 

Se vores bureauprofil

Danmarks førende Prestashop Bureau

Danmarks førende Prestashop bureau inden for design, udvikling, integrationer, hastighed og specialløsninger. Vi er et helhjertet Prestashop Bureau, hvor vi vi har fokus på Prestashop løsninger til danske webshops.

Prestashop skræddersyet design

Vi tager stor afstand fra upersonlige prestashop templates/teamer. Derfor tilbyder vi skræddersyede designløsninger, hvor vi designer din Prestashop fra bunden. Vi designer altid Prestashop webshops, der skiller sig ud i mængden af skabeloner og eksisterende webshops samt konkurrenter.

Vi vægeter altid tre ting når vi designer din webshop:

 • Userexperience
 • Konverteringsoptimering
 • Mobilvenlighed

Et pænt design er nice-to-have, men endnu vigtigere er brugeroplevelsen. Hvis du har et pænt design, men kunderne ikke ved hvor de skal gå til kassen, får du ikke ret meget ud af din webshop.

Konverteringsoptimering betyder utrolig meget på webshops, hvoraf fokus skal på de rigtige elementer. Med et skræddersyet design går vi i dybden med elementer der sætter fokus på flere konvertinger.

Over 50% af de besøgende på en webshop er fra mobil eller tablet. Derfor er det utrolig vigtigt at din Prestashop webshop er mobilvenlig, og fungerer nemt og brugervenligt på mobilen.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på en prestashop webshop

 

Prestashop API udvikling

Vi har udviklet store API integrationer mellem prestashops og eksterne udbydere. Har du et API du ønsker at integrere med din Prestsahop, så kontakt os!

Læs bl.a. vores case med Watchfelt.dk, hvor vi integrerede Stæhr.as API’en til Watchfelt.

 

Danmarks første Prestashop Bureau

Med over 11 års erfaring inden for design og udvikling i Prestashop, har vi udviklet og designet en masse webshops, og har derfor en bred vifte af erfaringer i rygsækken. Vores team af Prestashop-eksperter er ressourcestærke og har mange års erfaring med Prestashop, heraf temaudvikling, moduludvikling, backoffice udvikling, tema struktur, struktur i kernefiler, databasestruktur, MySQL (MariaDB, InnoDB m.fl.), javascript, jQuery, Smarty, Symfony m. m. Netop derfor kan vi tilbyde vores kunder et fullservice bureau, der står klar til at løse jeres design og udviklingsopgaver.

Vi har i alle vores Prestashop år arbejdet med temadesign, og har leveret en masse unikke Prestashop løsninger med skræddersyet design. Derudover har vi et stort flair på Prestashop SEO, og kan hjælpe dig med online synlighed og tekniske seo optimeringer. Vi udgiver også løbende indlæg på PrestaShop’s egen blog, f.eks. dette indlæg hvor vi har skrevet om Rigtig Kaffe’s succes med PrestaShop.

Produktkvaliteten er det vigtigste ting. Vi forsøger altid vores bedste for at afslutte alle projekter i tide på højeste kvalitet. Vi har rimelige priser for alle projekter, og giver dig altid et konkret tilbyd. Derudover supporterer vi altid vores kunder med at rette fejl efter afsluttet for at sikre, at alt kører problemfrit og ingen fejl, hvis der skulle opstå noget.

Prestashop platform – siden 2007

Prestashop, der er en stærk, professionel og dynamisk e-handelsløsning til små og mellemstore virksomheder, hjælper dig med at trives godt i en tid som denne hvor e-handel er i flyvende fart.
Vi udvikler PrestaShop webshops, der maksimerer synligheden over internettet og giver kunderne en sikker og brugervenlig oplevelse. Vi er et hold af entusiastiske og kompetente Prestashop-designere og udviklere, med en masse års erfaring bag os. Vi garanterer 100% kundetilfredshed, høj kvalitet og pålidelige løsninger.

 

Opsætning af professionel Prestashop

Prestashop er et prisvindende og anerkendt system til opsætning af professionelle webshops. Med Prestashop får du muligheden for at få en stor og brugervenlig shop. Det vil sige, at du ikke får en kompliceret og avanceret webshop, da systemet bag er nemt og ligetil. Prestashop har nemlig vundet priser flere gange for brugervenlighed, hvilket gør det til et af de foretrukne systemer til professionelle webshops.

Vi er et Prestashop Bureau, der kan hjælpe dig med opsætningen af din nye Prestashop. Vi tilbyder også hjælp til og opsætning af domæne og webhotel med Prestashop. Inden vi går i gang med at arbejde på din webshop, er det vigtigt, at du overvejer, hvilket webhotel du skal have. Der kan nemlig være stor forskel på de forskellige webhoteller, hvilket vi gerne rådgiver dig om.

Flytte eksisterende Prestashop-webshop til nyt domæne

Skal du flytte en eksisterende Prestashop-webshop til et nyt domæne, så er vi gerne behjælpelige med det med vores ekspertise. Med vores hjælp undgår du nedetid og problemer med din webshop, så du hurtigt er kørende igen.

Opgradering af PrestaShop til nyere versioner

At opdatere sin Prestashop kan være en smule besværligt og tidskrævende. Vi anbefaler, at du kun får opdateret til en nyere version, når der rent faktisk er en sikkerhedsopdatering, en ny funktion eller noget andet, som din webshop har brug for. Vi hjælper med at tage backup af dine filer, database samt meget mere, så det går smertefrit med at opdatere din Prestashop til en nyere version.

Har du brug for en erhvervsside / B2B Prestashop?

Har du brug for en erhvervsside med login og B2B priser eller et erhvervssystem med massebestilling i Prestashop, så er det noget, som vi her hos BullDesign har stor erfaring med. Du er velkommen til at henvende dig, så vi kan tage en snak om dine ønsker.

Konverteringsoptimering i Prestashop

Masser af besøg på din webshop, men intet salg? Lad os tage et kig på din webshop. Vi er eksperter i at analysere din målgruppes adfærd og vil herefter lave en analyse, der viser, hvilke forbedringer og tiltag, der skal til på din Prestashop for at konvertere til køb. Vi tager blandt andet et kig på:

 • Er kurven nem at finde?
 • Hvordan ser det ud med din hjemmesides loadtider?
 • Hvordan er din hjemmesides check ud flow? Er det nemt og hurtigt, eller er det besværligt?

Design af skræddersyet Prestashop tema

Er du i tvivl om, hvordan din webshop skal se ud? Vi sætter en ære i at alle vores Prestashops ikke ligner hinanden. Derfor skræddersyr vi din webshop, så den passer til dig, din målgruppe og dine produkter. Hos BullDesign er vi meget fleksible. Det vil sige, at vi også kan hjælpe med installation samt opsætning af købt tema, ligesom vi giver tilbud på ren implementering uden designfasen.

Installation samt opsætning af købt tema
Hvis du har fundet et tema, der passer lige til dig og din webshop, så installerer samt opsætter vi det gerne for dig.

Implementering af PSD/XD/Sketch tema

Hvis du vil have PSD/XD/Sketch til Prestashop, så kræver det, at du har en PSD/XD/Sketch-fil samt en klar beskrivelse om, hvordan opgaven skal løses. Vi er specialister i temaudvikling fra bunden, og har designet og udviklet en del PrestaShops efterhånden – både fra vores egne designs, men også fra kunder som har leveret færdige designs i PSD, XD og Sketch.

 

Prestashop fejlsøgning

Hvis du oplever fejl på din Prestashop af den ene eller anden art, så er vi specialister i at foretage en fejlsøgning. Det betyder, at vi hurtigt kan finde fejlen og udbedre problemet. Hvad enten du oplever bugs på dine koder eller blot har brug for en ekspert til at tage et kig på koderne, så kan vi hjælpe med dette. Det er altid en fordel med kodeforbedring samt at lave code reviews, da det gør det nemmere at undgå bugs samt at vedligeholde koden. Hvis du har brug for Prestashop bugfix og kodeforbedring, så står vi klar til at hjælpe dig.

Prestashop vedligeholdelsesaftale

Er du på udkig efter en månedlig supportaftale eller vedligeholdelsesaftale? Vi arbejder altid målrettet i forhold til at rådgive og hjælpe vores kunder hurtigt og effektivt. Hos BullDesign tilbyder vi en månedlig supportaftale, så du kan få hjælp af de bedste Prestashop-udviklere, når du ønsker det.

Installation og opsætning af Prestashop-moduler

Prestashop er som udgangspunkt et rigtig godt system til en webshop. Dog kan du tilkøbe nogle moduler, som gør din Prestashop mere funktionel. Disse moduler kan ikke mindst være med til at lette din hverdag, men de kan også hjælpe med at øge dine placeringer på søgemaskinerne samt konverteringsraten på din webshop. Det kan være moduler, der hjælper med:

 • Lagerstyring
 • Check ud flow
 • Søgemaskineoptimering
 • Bogholderi
 • Forsendelser
 • Analyse af hjemmesidens trafik
 • Integration til 3. part systemer

Opsætning af Google Analytics + Google Ecommerce Enhanced til Prestashop

Vi hjælper dig gerne med opsætning af Google Analytics, som gør det nemmere at betjene dine kunder. Det giver dig nemlig et overblik over dine kunders færden på din webside. Med Google Analytics bliver det nemmere for dig at få et indblik i dine kunders brugeradfærd, hvilket kan hjælpe med at bevare dine nuværende kunder samt tiltrække nye.

Opsætning af Google eCommerce i Prestashop

Et andet modul, som vi kan opsætte for dig, er Google eCommerce. Google eCommerce er udviklet til at analysere din webshops trafik og giver dig værktøjer til at spore og indsamle data fra kunder, der besøger din webshop.

 

Opsætning af Google Tag Manager og Google Remarketing Tag

Det digitale værktøj Google Tag Manager giver dig et godt overblik. Du får mange konfigurationsmuligheder over de scripts, du ønsker at have på din hjemmeside i forhold til at sende informationer til tredjeparter. Du kan eksempelvis bruge Google Remarketing Tag til at få kontakt til potentielle kunder.

Prestashop integration til overførsel af ordre og produkter

Med de rette moduler bliver din Prestashop lettere at have med at gøre. Dette kan eksempelvis være integration af moduler, der hjælper med at automatisere dine ordrer. Du får tid til andre opgaver, da du med en komplet ordreintegration får visse fordele:

 • Du sparer tid på bogføring
 • Det kræver ikke en masse tastearbejde
 • Din arbejdsgang bliver optimeret

Du har både mulighed for at integrere din webshop med Dinero, e-conomic og Billy. Vi kan hjælpe dig med at finde den rette løsning for dig og din webshop, da vi kan klare integrationen af det specifikke modul for dig.

PrestaShop integration til Dinero – overførsel af ordre og produkter

Med vores Dinero integration bliver dine ordrer fra din Prestashop automatisk oprettet og overfører dine kunder til regnskabet. På den måde bliver det hele automatiseret, så du ikke behøver at bruge en masse tid på tastearbejde. Dinero er i dag et af Danmarks mest populære bogføringsprogram til virksomheder.

Prestashop integration til e-conomic – overførsel af ordre og produkter

Dine varer, ordrer og kunder bliver automatisk overført til e-conomic, hvis du får lavet en Prestashop integration. Dette har ingen løbende omkostninger for dig.

Prestashop integration til Billys Billing – overførsel af ordre og produkter

Med Billys integration til Prestashop er det muligt at få bogført køb nemt og hurtigt. Når du modtager en ordre på din Prestashop, vil alle økonomiske posteringer pr. automatik blive overført til Billy. Det betyder ikke mindst, at det bliver nemmere for dig at holde styr på, men dine kunder har også mulighed for nemt og hurtigt at lave et køb.

 

Forsendelses- og leveringsmetoder i Prestashop

En stor del af at have en webshop er at levere de købte varer til kunderne. Det kan derfor være en fordel at have et forsendelsesfirma integreret i din Prestashop. Når et forsendelsesfirma bliver integreret, så kan det opsættes ud fra forskellige kriterier som for eksempel: varernes samlede pris eller deres vægt. Vi tilbyder hjælp til at få følgende forsendelses- og leveringsmetoder integreret på din webshop:

 

Shipmondo integration med Prestashop

Med en Shipmondo (tidligere Pakkelabels.dk) integration får du en effektiv og nem løsning til klargøring af pakkelabels. Denne integrationsløsning sørger for, at du ikke manuelt skal sidde og indtaste alle oplysninger. Du kan opsætte et ubegrænset antal integrationer i tilfælde af, at du har flere webshops. Hos Bulldesign laver vi gerne en integration samt implementering af Shipmondo fragtmodul, således at du er sikret, at dine forsendelser kan klargøres effektivt og nemt.

Pacsoft integration med Prestashop

Lad Bulldesign hjælpe dig med en Pacsoft integration, således at du kan overføre al data fra dine ordrer til Pacsoft. Herefter kan du printe labels ud til dine ordrer. Pacsoft sørger for, at du kan udskrive store mængder pakkelabels på ingen tid. For at benytte dig af dette modul, skal du dog have en aftale med Post Danmark.

Coolrunner integration til Prestashop

Når du vælger at lade Bulldesign hjælpe dig med integration af Coolrunner til Prestashop, så får du mulighed for at sende dine ordrer med Post Danmark eller DAO. Med dette modul er der mulighed for både at sende med eller uden omdeling. Når en kunde har bestilt en vare, kan du udskrive en label med kundens oplysninger samt udleveringssted.

Hastighedsoptimering i Prestashop

Da vi er eksperter i Prestashop og har stor indsigt i denne platform, kan vi være behjælpelige med at minimere loadtiden på din Prestashop med en hastighedsoptimering. En hastighedsoptimering tager omkring 5 til 7 dage. Med en hastighedsoptimering af din Prestashop bliver din webshop ikke kun hurtigere, den vil også få en øget værdi og position på Google. Vi kan blandt andet hjælpe med:

 • Hastighedsoptimering i Prestashop 1.6
 • Hastighedsoptimering i Prestashop 1.7
 • Hastighedsoptimering i Prestashop 1.5
 • Hastighedsoptimering i thirty bees

API udvikling

Med vores stærke hold af Prestashop-eksperter er vi førende indenfor API udvikling. API er et værktøj, der taler sammen, hvorfor man får mulighed for at bygge applikationer eller software mellem flere systemer. Med hjælp fra API har man mulighed for at anvende flere systemer eller programmer samt overføre et hav af forskellige data på tværs af systemerne.

Hvis du har brug for at samle data eller forbinde programmer i forbindelse med din webshop, så rådgiver Bulldesign dig gerne for at finde den bedste løsning for dig. Du kan på denne måde spare dig selv for en masse arbejde og samtidig få optimeret arbejdsprocesserne. Se bl.a. vores case for S. A. Auto her.

Kassesystem integration, FlexPOS, DdD Retail og mere

Hvis du både har en fysisk butik og en Prestashop-webshop, så har du mulighed for at styre varerne fra et og samme sted. Det vil sige, at du ikke får dobbelt arbejde, samt at du kan spare tid i din hverdag, fordi en sådan løsning kombinerer lagerstyring, kassestyring og webshop. Du er velkommen til at henvende dig, hvis du har brug for hjælp til kassesystem integration. Vi kan hjælpe med forskellige kassesystemer såsom FlexPOS, DdD Retail m.m.

Opsætning af testshop / udviklingsshop / uviklingsmiljø

Når du har en Prestashop, kan det være en fordel at lave en testshop, hvor du jævnligt kan teste forskellige tiltag i din webshop. Hvis du ønsker at prøve nye tiltag eller funktioner af, så kan dette gøres på en testshop, hvilket er vigtigt, hvis din webshop allerede er oppe og køre. Kontakt BullDesign for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med opsætning af en testshop. På den måde kan du teste alle dine rettelser eller gode ideer uden at dine kunder kan se det.

Automatisk eksport af varekatalog til XML

Lige meget hvordan din webshop ser ud, så er den fyldt med produktdata såsom pris, farve, størrelse, lagerstatus m.m. Disse data kan findes i en database, som du kan trække ud i en form for produktfil. Sådan en fil kan læses af platforme såsom Priser.dk, mobilpriser.dk, Pricerunner og Kelkoo samt flere. Når platformene læser dataene bliver produkternes data overført til deres databaser, hvorefter dine produkter bliver vist frem.

Læs også: Hvad er PrestaShop?

Hvis du ejer en webshop, så har du højst sandsynlig ikke tid til at eksportere produktfiler til alle platforme hele tiden. Derfor kan vi anbefale, at du får Prestashop XML feeds til Kelkoo, Pricerunner, Priser.dk og mobilpriser.dk og flere, hvilket vi gerne hjælper dig med. Du kan også benytte dig af PartnerAds feed integration, som vi naturligvis også kan opsætte for dig.

Flyt fra dit shopsystem over til Prestashop

Vi kan migrerer dig fra dit webshop system hen til Prestashop. Uanset hvilket shopsystem du bruger i dag, så kan vi altid flytte dig hen til en Prestashop. Her er blot et udpluk af shopsystemer du kan flyttes fra, og hen til Prestashop.

 • Magento
 • WooCommerce
 • Shopify
 • Scannet webshop
 • SmartWeb
 • Modified eCommerce
 • Opencart
 • Joomla shop
 • Redshop
 • Drupal
 • Phyton shop
 • GoldePlanet OpenBizBox
 • osCommerce
 • BigCommerce
 • Squarespace
 • Wix.com shop
 • Skræddersyet shopsystem

Vi klarer det hele. Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig og din webshop. Du kan skrive direkte til os på info@bulldesign.dk eller ringe til tlf 60 80 40 40.

 

Hvad er PrestaShop?

PrestaShop er et moderne webshopsystem til mellemstore og store webshops. Der er masser af muligheder for at få moduler, temaer og funktioner, så din webshop skræddersys efter dine behov. Du kan eksempelvis starte en lille webshop med PrestaShop og derefter udvide systemet i takt med, at din shop vokser sig større og større.

Hvad er fordelene ved PrestaShop?

Da PrestaShop har mere end 300 forskellige funktioner, er der masser af fordele at høste, når du vælger dette system til din webshop. Du kan få alt fra styring af produktliste til betalingsmodul, forsendelsesmodul og meget mere. PrestaShop er et webskabelonsystem, der giver dig mulighed for at opbygge din webshop ved at tilføje de moduler og funktioner, som du mener giver mest mening for din online butik.

Hvad er en PrestaShop Partner?

Som PrestaShop Partner er man certificeret bureau, hvor man har gennemgået en masse udviklertests i samarbejde med PrestaShops hovedkontor i Paris. Bulldesign er PrestaShop Platinium Partner og har opnået den højeste PrestaShop partner status i Danmark. VI er været certificeret Prestashop Bureau siden 2015, og som de første i Danmark.

Prestashop undervisning

Begynder

Prestashop Back to Basic

Beginner
Vil du lære at styre din Prestashop som en rigtig e-købmand? Har du vanskeligheder med at ændre det basale?

 

Tilmeld her

Kursus

Prestashop Avanceret

Behov for at kunne lidt mere, og ændre i koden? Det er super nemt, og kræver blot lidt øvelse. Vi lærer dig hvordan du styrer din websohp, samtidig med at du også kan begynde at ændre i koder.
Tilmeld her

Kursus

Prestashop holdkursus

Vi giver et holdkursus til dine ansatte, hvor vi lærer Jer hvordan man håndterer hele Prestashop interfacet så logistikken bliver nem og smertefri.

 

Tilmeld her

Kursus

Prestashop 1.7 kursus

Har du opdateret din shop til 1.7, eller du har måske lige startet en shop i 1.7. Det nye Prestashop 1.7 indeholder en masse fede features, der kan booste salg og konvertering.

Tilmeld her

Bulldesign har skiftet navn til Bullmade
Bulldesign har skiftet navn til Bullmade
Bulldesign skifter navn til Bullmade
Besøg vores nye hjemmeside.
Bulldesign skifter navn til Bullmade
Besøg vores nye hjemmeside.