thirtybees udvikling i Danmark

Dansk thirtybees Bureau som din webshop partner

Certificeret thirtybees BureauBulldesign er certificeret thirtybees Bureau og vi har over 8 års erfaring med at udvikle webshops, temaer, moduler og integrationer i Prestashop, som thirtybees er bygget på. Bulldesign er med stor sikkerhed det helt rigtige valg – til dig som leder efter en webleverandør du altid kan regne med.

Det er ikke kun temaudvikling vi arbejder med. Vi er et fullservice 360 dedikeret thirtybees Bureau, og arbejde med hele thirtybees paletten. Det inkluderer moduler, modulerintegrationer, sociale medier, teknisk SEO, ERP integrationer og meget mere.

Vores priser er rimelige, og vi arbejder enten baseret på en fast pris eller en timepris. Du vil altid få et estimat som du kan tage udgangspunkt i, og vi forsøger altid at gå i gang med opgaven samme dag som vi får den.

Kontakt Bulldesign i dag og lad os hjælpe dig med din thirtybees webshop.

Moduludvikling: thirty bees moduler

Skal du bruge et skræddersyet modul til en idé du har i tankerne, så er du kommet det rigtige sted. Vi udvikler moduler til din thirty bees shop, uanset om det er til importering af produkter fra din leverandør, et statistikværktøj eller noget helt tredje.

Vi verificerer altid modulkoden og sikrer at den lever op til thirty bees standarderne for prestashop validering. Vi overleverer altid modulet først på en testshop, så du kan teste det, og derefter på din egen.

Kontakt os her, hvis du skal bruge et modul. Læse mere om vores thirtybees ydelser her.

Udvikling i moduler eller overskrivninger, fremfor i Prestashop kernen

Der er flere fordele ved at udvikle i et modul i stedet for direkte ned i kernen. Hvis det er en lille kode, kan man i stedet for et modul, også gøre det i en overskrivningsfil.

Når du skal opgradere din webshop til en nyere version af Prestashop, og en udvikler har rettet i Prestashop kernefiler, mister du alle ændringer når du opdaterer. Dette sker ikke med et modul eller en overskrivningsfil. Her bibeholdes alle moduler og overskrivninger, og det betyder at du altid kan opgradere din Prestashop, uden bekymring om at miste de ændringer du har betalt for!

SEO: thirty bees teknisk SEO

Halter din webshop på SEO delen, så skal du måske åbne øjnene op for den tekniske SEO verden. Den teknisk SEO del handler om hvordan Google læser din hjemmeside, hvilket i høj grad er med til at bestemme dine positioner på Google. Tekniske SEO optimeringer har stor effekt på dine rangeringer, og med Bulldesign kan du være helt sikker på at få den rigtige hjælp.

Vi rådgiver om SEO, og laver også tekniske SEO rapporter og analyser så du kan se, hvor din thirty bees webshop halter.

Læs mere om teknisk Prestashop SEO her (teknisk thirty bees SEO er det samme som teknisk prestashop SEO, da de er bygget på sammen platform.

Kontakt os i dag

Er du på jagt efter en kompetent og dedikeret udvikler, som er klar til at hjælpe i tide og utide – så kontakt os.

Anmeldelse fra kunde
Dato
Service
Prestashop udvikling
Stjerner
51star1star1star1star1star