God hastighed på hjemmesiden kræver en professionel hosting udbyder. Vi har alle prøvet at opleve nedetid, ustabilitet og langsomme hastigheder på serveren. Det kan skyldes mange ting, og det er ikke altid nemt at finde hoved og hale i server hosting verden.

Efter at have prøvet 5-6 kendte udbydere i Danmark, fandt vi en hosting partner der ville noget med hasitghed, kvalitet og support.
Vi har indgået et særligt samarbejde med hostingfirmaet proudwing.
Proudwing-hosting specialiserer sig for server hosting i Danmark med fokus på Performance, stabilitet og suveræn support. Proudwing har servere placeret i København med top sikkerhed og ekstreme hurtige svartider. De tilbyder bl.a. Danmarks hurtigste WordPress hosting, Prestashop hosting, VPS, dedikerede server og meget mere.

Med døgnsupport på mail og tlf kan vi ikke kræve mere, proudwing gør sig altid umage med at løse vores udfordringer og de er konkurrencedygtige.
Vi er rigtig glade for vores samarbejde og vores kunder kan mærke forskellen øjeblikkeligt. Kundernes online butikker konverterer langt bedre og brugerne er yderst tilfredse over hastigheden. Det kan mærkes positivt på bundlinjen.

Vi har valgt en løsning, hvor vi har et tæt samarbejde med proudwing fra A-Z.

Kontakt os evt. for et hosting tilbud.