Om os

Digitalt e-handelsbureau med sans for design.

Vi udvikler din digitale succes.

Med mange års erfaring inden for digitalt design, hælder vi altid al dømmekraft og kreativitet i hvert projekt. Vores mål: at skabe markant, iøjnefaldende arbejde, understøttet af strategi og funktionalitet.

Bulldesign består af et ungt team der brænder for design, dynamik og visuelle udtryk. Vi følger naturligt med i alle de nyeste tendenser og omsætter dem til muligheder for moderne markedsføring.

Vi er et engageret bureau, med kernekompetencer indenfor design og udvikling. Uanset opgavens størrelse gør vi vores absolut bedste hver gang.

Et engageret
web- og reklamebureau.

Vi skaber dynamiske og spændende hjemmesider der fanger din virksomheds unikke profil, så der ikke er tvivl om jeres produkter eller ydelser.

 

Skriv til os, lige her!

E-commerce med
identiet og konvertering.

Som certificeret Prestashop Bureau har vi givet kamp til start med ecommerce. Vi udvikler webshops fra start til slut, og er med hele vejen.

 

Vi vægter grafisk design sammen med konvertering højt!

Digital

Webshop
Hjemmeside
Wireframe
SaaS
User experience
User interface

Brand

Branding
Logo
Mockup
Emballagedesign
Visuel identitet
Banner

Optimering

Konverteringsoptimering
Brugertest
Splittest
Heatmaps
Usabillity

Strategi

Markedsføring
Content
Annoncering
Sociale medier
Release & lancering

Prestashop
Bulldesign er Certificeret Prestashop Partner.

Bulldesign er en dansk webbureau med speciale i Prestashop platformen. Hos os har vi et fast standpunkt - unikt design er afgørende for os.
Siden 2013 har vi arbejdet med Prestashop. Alt for mange webshops efterlade et forkert indtryk af virksomheden. Med Prestashop får du styrerettet over din webshop.

 

I 2015 blev Bulldesign Danmarks første oficielle Prestashop bureau. Kontakt os i dag og hør mere om Prestashop.
Se vores bureauprofil

Sans for digitalt design

Bulldesign er et dansk e-handelsbureau, som i årevis har bidraget med viden og kompetencer inden for design og webudvikling. Vi har hjulpet både små- og store virksomheder med bl.a. grafisk design, webudvikling og optimering.

Bulldesign går ind med den samme professionelle indstilling, uanset om der er tale om en større eller mindre opgave. Vi vil på intet tidspunkt gå på kompromis med kvaliteten, da vi ønsker at levere de bedste resultater til alle vores kunder.

First movers på digital front

Vi består af et ungt og dynamisk team, som brænder for design og visuelle udtryk. Vi møder glade ind på kontoret hver dag med tanken om, at vi skal hjælpe danske virksomheder og institutioner med at skabe et mere professionelt udtryk på internettet.

Vi er first movers på den digitale front, og vi er med til at skabe de nyeste tendenser. Ydermere er vi dygtige til at se potentialet i ethvert projekt. Bulldesign er din innovative samarbejdspartner, som kan løse alle digitale udfordringer.


Bulldesign har skiftet navn til Bullmade
Bulldesign har skiftet navn til Bullmade
Bulldesign skifter navn til Bullmade
Besøg vores nye hjemmeside.
Bulldesign skifter navn til Bullmade
Besøg vores nye hjemmeside.