Du har måske hørt “prisrobot” i Power’s reklamer?

Har du din egen webshop i Prestashop, kan du nu få prisrobotten der automatisk matcher prisen fra konkurrenterne.

Har du mange produkter og har du ikke tid til at tilpasse og justere dine priser? Eller måske har du bare have et par produkter, men ønsker at have den bedste pris på markedet? Med dette modul kan du nemt indsamle (crawle) priser fra dine konkurrenter på PriceRunner til dine produkter!

Med dette modul vil du være i stand til indsamle konkurrenternes priser fra PriceRunner. Dette modul tillader dig at vælge hvilket produkt, du ønsker at sætte ind crawle-tilstand. Du skal blot finde det samme produkt du sælger på pricerunner, kopiere url, indsætte den i produkt konfigurationen.
Vi har også udviklet en eksport/import funktion til modulet, således så du kan implementere prisrobotten på massere af produkter i et excel ark, og uploade tilbage til shoppen.

Hvis du har prisgaranti eller prismatch på din webshop, vil dette gavne 100%, da det vil være svært for kunden at finde varen billigere!

Husk! Du behøver nødvendigvis ikke at være på Pricerunner for at indsamle priser; du kan stadig fremme dig selv som den billigste på markedet.

FAQ: Hvad betyder “crawle”? Crawl betyder basalt set, at modulet går ind på den specifikke pricerunner URL som du indtaster på produktet, og og indsamler deraf alle priser. Når den billigste pris er fundet, matcher modulet det op med din produktpris, og så kan du begynde at anvende prisindstillingerne, så du kan blive den billigste, 5 kr billigere, 5% billigere, m.m.

Modulet virker til Pricerunner DK, Pricerunner SE, Pricerunner UK, Pricerunner FR, Pricerunner DE og Princerunner AT.

Køb modulet her på Prestashop Addons.

Bulldesign er certificeret Prestashop Bureau.

Modulet er til Prestashop 1.6.x