Comfy Copenhagen

Redesign og udvikling af Comfy Copenhagen shop




Kunde

Comfy Copenhagen

 

Vi har leveret

Design, udvikling, API integration & modulintegrationer

 

Comfy Copenhagen blev etableret i 2015, og har lige siden fået flyvende fart med vækst og popularitet. Comfy Copenhagen sælger cool slow wear med attitude, komfortabelt, blødt og “løst” tøj.

Bulldesign har siden sommeren 2017 været design- og udviklingspartner for Comfy Copenhagen, hvor vi har udviklet og designet deres Prestashop webshop. I den daglige drift står Bulldesign for vedligeholdelse og optimeringer af sitet.

 

Besøg Comfy Copenhagen her

I efteråret 2017 gik Comfy Copenhagen i luften med en redesign og robust webshop, med kæmpe potentiale for internationalisering og nye forhandlere.

Siden da er det gået stærkt, hvor Comfy Copenhagens webshop kan tilgås i tre forskellige sprog og valutaer.

Webshoppen er bygget i Prestashop, og er fuldt integreret med GLS samt flowoptimeret, så Comfy Copenhagen lynhurtigt kan ekspedere ordre.

Comfy Copenhagen nyhedsbrev

Siden vi overtog Comfy Copenhagen webshoppen, har vi løbende arbejdet på newsletter collection, hvor nyhedsbrevstilmeldingerne er steget med over 300%.

Arbejdet har været med lead popups, exit-popups, rabatkoder i nyhedsbreve m.m. Nyhedsbrevene har været fordelt over tre lister, så Comfy Copenhagen kan sende nyhedsbreve på Dansk, Tysk og Engelsk.

Bulldesign har skiftet navn til Bullmade
Bulldesign har skiftet navn til Bullmade
Bulldesign skifter navn til Bullmade
Besøg vores nye hjemmeside.
Bulldesign skifter navn til Bullmade
Besøg vores nye hjemmeside.