MyCommerce360

MyCommerce360 fragtmodul til Prestashop, WooCommerce & Shopify
Kunde

MyCommerce360

 

Vi har leveret

Prestashop modul, WooCommerce plugin og Shopify App

 

MyCommerce360 leverer et fragtsystem til både store og små e-handelsvirksomheder med intelligent fragthåndtering. MyCommerce360 er et 360 graders fragtsystem med aftaler til transportører som PostNord, GLS, DHL, UPS, Bring og flere.

Vi har udviklet og designet officielle fragtapps til Prestashop, WooCommerce & Shopify til MyCommerce360. Kunderne nemt og enkelt kan få ordre fra deres shops ført hen i MyCommerce360 administrationen. Både Prestashop og WooCommerce integrationerne er der ligeså udviklet fragtpopups, så en kunde interaktivt kan vælge nærmeste udleveringssted og transportør.

 

Besøg MyCommerce360 her

Interaktiv fragtpopup

Vi har udviklet MyCommerce360 popups til WooCommerce, Prestashop & Thirtybees. Med popuppen kan kunder vælge nærmeste udleveringssted på et interkativt kort.

Det er muligt at sortere fragtmetoder, og udleveringsstederne kan vises på et kort eller som en liste. Det valgte udleveringssted sendes direkte over i MyCommerce360 så webshoppen nemt og hurtigt kan printe fragtlabels til ordrerne med det samme.

Plug&Play integrationer

Integrationerne installeres med få klik, og du er igang straks. Kobl din webshop til MyCommerce360 og udskriv pakkelabels direkte fra din webshop.

Integrationerne er udstyret med en masse funktioner der bl.a. mindsker kliks for ordrebehandlingen, og automatiserer logistik flowet.

Bulldesign har skiftet navn til Bullmade
Bulldesign har skiftet navn til Bullmade
Bulldesign skifter navn til Bullmade
Besøg vores nye hjemmeside.
Bulldesign skifter navn til Bullmade
Besøg vores nye hjemmeside.