Runners Lab

Webshop redesign og opdatering af Runners Lab
Kunde

Runners Lab

 

Vi har leveret

Webshop udvikling, design, diverse integrationer

Runners Lab er en førende specialbutik inden for løb og triathlon. Runners Lab har i dag butik i København og i Aalborg, og sælger løbesko, løbetøj og tilbehør.

Siden 2011 har Runners Lab været online, hvor vi har udviklet både deres gamle og nu deres nye webshop. Webshoppen er udviklet i Prestashop og er integreret fuldt med Facebook Ads, Mailchimp Automation m.m. Derudover er webshoppen også integreret med butikkernes FlexPOS kassesystem.

 

Besøg Runners Lab her

NY WEBSHOP

Runners Lab har siden 2011 opereret med Prestashop. Siden Runners Lab så lyset af internettet udviklede vi Runners Lab Webshop i Prestashop 1.5. Med tiden blev systemet og designet forældet, og i sin tid var designet heller ikke responsivt.

Vi designede i sommeren 2017 et nyt responsivt design til Runners Lab, og Runners Lab fik også en opdateret version af deres kassesystemer, i forbindelse med at deres webshop blev opgraderet.

Siden hen er ordrevolumen steget markant, og Runners Lab har haft nemmere ved at tracke og analysere de besøgende. Vi har integreret webshoppen fuldt ud med Google Analytics eCommerce, hvor kunden kan se præcist hvor omsætningen kommer fra, og hvor konverteringensraten ligger.

Derudover har vi integreret Mailchimp med webshoppen, således produkter automatisk bliver synkroniseret over i Mailchimp. Webshoppen er også opsat således at kunder med “forladte kurve”, får en reminder, der automatisk bliver sendt fra Mailchimp.

CHECKOUT OPTIMERING

Vi har sørget for en simpel one-page-checkout til Runners Lab, som også er integreret med Post Danmarks Pacsoft API, så kunden selv kan vælge afhentningssted. Derudover betyder det at Runners Lab med et enkelt klik kan printe en pakkelabel, og hvor der i samme sekund bliver sendt en mail ud til kunden med Track & Trace.

Se mere på Runners Lab her

Bulldesign har skiftet navn til Bullmade
Bulldesign har skiftet navn til Bullmade
Bulldesign skifter navn til Bullmade
Besøg vores nye hjemmeside.
Bulldesign skifter navn til Bullmade
Besøg vores nye hjemmeside.