e-mærket samarbejdspartner

Officiel e-mærket samarbejdspartner til PrestaShop

Vi samarbejder med e-mærketSom e-mærket samarbejdspartner implementerer vi e-mærket på din webshop, og sikrer du lever op til alle e-mærkets krav og betingelser. Vi er med dig under godkendelsesprocessen, og står for dialogen med e-mærket.

E-mærket til din Prestashop

Med e-mærket får du et synligt bevis på troværdighed. E-mærket giver en stor signalværdi, og ifølge flere undersøgelser har det stor betydning for hvilken webshop danskerne vælger at handle hos. Du får et synligt bevis du kan fremvise ubegrænset på alle dine medier. E-mærket giver køberskyttelse til dine kunder, og alle kunder er automatisk sikret op til 10.000 kr. per handel ved køb af fysiske varer.

De fleste webshops lever ikke op til e-mærkets krav, og det gør at der altid skal en godkendelsesproces igennem før din Prestashop kan blive e-mærket. Processen består i, at en jurist fra e-mærket, gennemgår din Prestashop og sender en tjekliste på ting der skal ændres. Typisk kan det være ændringer i købsknap teksten, ændringer i handelsbetingelser, tilføjelse af tydligere e-mail og telefonnummer m.m.

Bulldesign hjælper med alle disse tiltag, og bistår med at varetage korrespondancen med e-mærkets jurister.

Derudover hjælper vi også med at implementere fragtscore og kundescore på din webshop. E-mærkets kundescore gør det nemt at se, hvad andre kunder mener om shoppen. Scoren er bygget på en skala fra 0-10 og baseres på feedback fra dine kunder. Derudover viser e-mærkets fragtscore, hvor god shoppen er til at afsende ordrerne til tiden inden for 24, 48 og 72 timer. Systemet måler, hvor længe der går fra en ordrer kommer ind i systemet og til den bliver ekspederet og afsendt. Dette sker helt automatisk med e-mærkets integration, som vi hjælper med at opsætte og implementere på din webshop.

Skal din PrestaShop e-mærkes?

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på e-mærket inkl. implementering.