Prestashop tema design og udvikling

Prestashop tema design og tema udvikling

Certificeret Prestashop BureauBulldesign er certificeret Prestashop Bureau og har 8 års erfaring med at udvikle webshops, temaer, moduler og integrationer i Prestashop. Vi er med stor sikkerhed det helt rette valg – til dig der leder efter en leverandør, som du altid kan regne med, og som også svarer dine mails om aftnen.

Hos Bulldesign designer vi og udvikler temaer helt fra bunden. Vores designs er optimerede til flest mulige konverteringer, hastighed og nem brugernavigation. Vi designer efter kundens krav og ønsker, og leverer altid et resultat du kan se, inden vi starter med udviklingen.

Vi designer Prestashop temaet i Photoshop eller Sketch. Derefter får du et udkast, som vi sammen gennemgår. Har du rettelser, så tilretter vi, og efterfølgende begynder vi at implementere designet.

Vores priser er rimelige, og vi arbejder enten baseret på en fast pris eller en timepris. Du vil altid få et estimat som du kan tage udgangspunkt i, og vi forsøger altid at gå i gang med opgaven samme dag som vi får den.

Unikke Prestashop temaer og skabeloner

Vi benytter altid lejligheden til at designe temaet fra bunden, så du kan få mest muligt ud af webshop designet. Det betyder at du får en webshop, der står helt unikt, og som ikke er lavet ud fra en købt skabelon som 420 andre webshops bruger.

Kontakt os her, hvis du skal bruge et modul. Du kan også læse mere om vores Prestashop ydelser her.

Prestashop temaer fra Prestashop Addons

Prestashop temaer fra Prestashop Addons

Købte skabeloner og tilpasning af themes

Har du fundet en skabelon på nettet du er blevet forelsket i, så kan vi selvfølgelig hjælpe dig med tilpasningen og installation. Vi har tilpasser mange temaer fra flere temaleverandører, og sætter os altid ind i temakoden, så du vores ændringer bliver i rød tråd med temaets opsætning.

Der findes flere tema markedspladser bl.a. Prestashop Addons, TemplateMonster, Leothemes og themeforest – fælles for dem alle er, at du kan købe et tema, og derefter downloade det med det samme.

SEO: Prestashop teknisk SEO

Et tema er ikke kun designet. Det handler også om temaets kode. Vi ved hvor vigtigt SEO er, og derfor følger vi altid de seneste SEO standarder for en hjemmeside, hvor den tekniske SEO del spiller. Teknisk SEO omfatter bl.a. af H tags, alt tags, open graph, schema tags, canonical url’er, struktureret opsætning, url diregering og mere. Dette er blot nogle af de ting, der er vigtige for din webshop. Læs mere om teknisk Prestashop SEO her.

Kontakt os i dag

Er du på jagt efter en kompetent UI/UX designer, som kan designe dit Prestashop tema? Så er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på knappen under eller ring til os på tlf. 60 80 40 40.

Anmeldelse fra kunde
Dato
Service
Prestashop udvikling
Stjerner
51star1star1star1star1star