Hvad er PrestaShop?

Hvad er PrestaShop?

Historie, funktioner og features - læs alt om PrestaShop



PrestaShop – et fantastisk valg til din webshop

PrestaShop blev startet på baggrund af et studenterprojekt på EPITECH IT-skolen i Paris tilbage i 2005. Dengang blev systemet kaldt for phpOpenStore og fandtes kun på fransk og engelsk. Der kom dog hurtigt skub i projektet, og tre måneder efter lanceringen havde systemet allerede 13 tilgængelige sprog.

Selve PrestaShop blev grundlagt i 2007 og har siden opnået fantastiske resultater. Systemet er kendt verden over som et yderst brugervenligt system til webshops. I dag tilbyder PrestaShop 75 forskellige sprog, som mange tusinder af online butikker har glæde af.

Hvad er PrestaShop?

PrestaShop er et moderne webshopsystem, der løbende er under udvikling. De forbedrer konstant systemet, så det kan tilbyde flere og flere funktioner. Det er derfor et system, som kan udvides i forbindelse med, at din webshop vokser.

Der er masser af muligheder for at få moduler, temaer og funktioner, så din webshop skræddersys efter dine behov. Du kan eksempelvis starte en lille webshop med PrestaShop og derefter udvide systemet i takt med, at din shop vokser sig større og større.

Kort sagt kan PrestaShop alt det, som du har brug for, hvilket gør det til det optimale webshopsystem. Du behøver nemlig ikke skifte system, hvis du har store ambitioner for din webshop, men ønsker at starte i det små.

Hvorfor vælge PrestaShop?

Der er mange gode grunde til at kigge nærmere på PrestaShop, hvis du er på udkig efter et system til din webshop. For det første er det et brugervenligt system både for dig og dine kunder, så du nemt kan få gang i din virksomhed.

For det andet er det et Open Source-system. Det betyder, at du ikke skal betale et fast beløb om måneden, så du slipper altså for den udgift. Du skal herved kun sørge for hosting af din webshop.

Sidst men ikke mindst kommer der løbende opdateringer for de forskellige funktioner således, at du hele tiden har et system, der er opdateret og kan mere og mere. Det er desuden nemt at udvide PrestaShop efterhånden, som du har behov for flere funktioner. Det kan eksempelvis være, hvis din webshop også skal bruges til salg i flere lande.

Hvad er fordelene ved PrestaShop?

Da PrestaShop har mere end 300 forskellige funktioner, er der masser af fordele at høste, når du vælger dette system til din webshop. Du kan få alt fra styring af produktliste til betalingsmodul, forsendelsesmodul og meget mere.

PrestaShop er et webskabelonsystem, der giver dig mulighed for at opbygge din webshop ved at tilføje de moduler og funktioner, som du mener giver mest mening for din online butik.

Du kan bygge din webshop op af allerede eksisterende temaer m.m., men du har også muligheden for at installere og udvikle dit helt eget tema, så du får en unik webshop, der skiller sig ud fra mængden.

Det er en god idé at gøre brug af en PrestaShop-udvikler, hvis du vil have dit helt eget tema. Herved bliver din webshops fremtoning en helt anden uden, at det har indflydelse på indholdet på din side og de originale funktioner, som du ønsker at have.

 

Det kan PrestaShop!

Vi burde nok hellere skrive: ”Hvad kan PrestaShop ikke?” – for det ville gøre det hele meget nemmere. Som vi tidligere har nævnt er PrestaShop nemlig et komplet webshopsystem, der kan alle de ting, som webshopejere har brug for.

Du finder masser af fantastiske funktioner i PrestaShop, som er med til at forbedre handelsoplevelsen for dine kunder. Samtidigt sikrer disse funktioner, at du får mere ud af din webshop.

Her kan du få et overblik over de mest anvendte funktioner, som PrestaShop tilbyder:

 • En avanceret analyse og rapportering, der er guld værd for din webshop.
 • En brugervenlig lagerstyring, som gør det nemt for dig.
 • Hurtig check-out og gæste check-out til glæde for dine kunder.
 • Du kan integrere dit fragtsystem og dine betalingsgateways.
 • Det er nemt at importere produkter og andre data, så du ikke skal bruge tid på manuel produkt- og databehandling.
 • Mulighed for krydssalg/mersalg af produkter. Det betyder, at du kan tilbyde dine kunder andre relevante varer, når de er i gang med at foretage et køb.
 • En multistore, der giver dig mulighed for avanceret håndtering af lande- og sprogindstillinger.
 • Mulighed for at oprette produktpakker.
 • Mulighed for at oprette rabatter baseret på regler eller kuponer.
 • Produktfilter for brugervenlig navigation, så dine kunder får en overskuelig menu.
 • PCI- og SSL-sikkerhedsoverensstemmelse, så dine kunder er sikret.
 • SEO-venlighed, så din webshop bliver mere synlig online.

Dette er blot et udpluk af, hvad PrestaShop tilbyder, da systemet kan meget mere end ovenstående.

Det skal du have styr på

Når du har besluttet dig for at opbygge din webshop i PrestaShop, er der kun nogle få ting, du skal have styr på, så du kan komme i gang med en hurtig installationsproces.

Få styr på følgende, så du kan komme i gang:

 • Serverplads hos en hosting-udbyder
 • Et domænenavn
 • FTP-klient
 • Et tekstredigeringsprogram

Har du ikke selv prøvet at opbygge en webshop, er det en god idé at få en PrestaShop-udvikler til at hjælpe dig, så du ender med en professionel webshop.

Hvor finder jeg en god PrestaShop-udvikler?

Når du skal finde frem til en PrestaShop-udvikler, kan du søge efter en på Google. Her får du mange bud på udviklere, der gerne vil hjælpe dig. Men hvis du vil have en troværdig samarbejdspartner, bør du finde frem til en, der er en officiel PrestaShop Partner.

Med en officiel PrestaShop Partner får du en udvikler, der har stor erfaring og masser af viden om, hvordan PrestaShop er opbygget. Du får et firma, der har styr på alle indstillinger, temaer, funktioner, moduler m.m. fra A – Z, så du bliver hjulpet på bedste vis.

Dig og din webshop bliver herved klædt bedst muligt på, når du vælger at samarbejde med en ekspert på området. På denne måde er du sikret, at din webshop fremstår unik, professionel og seriøs.

Du finder Danmarks første officielle PrestaShop partner her.

 

 

Bulldesign har skiftet navn til Bullmade
Bulldesign har skiftet navn til Bullmade
Bulldesign skifter navn til Bullmade
Besøg vores nye hjemmeside.
Bulldesign skifter navn til Bullmade
Besøg vores nye hjemmeside.