Prestashop Bureau i Odense

Officelt Prestashop Bureau med base i OdenseBulldesign er Danmarks første certificerede Prestashop bureau, hvilket vi naturligvis er meget stolte af. Vi er et webbureau, der har udviklet over 50 brugerdefinerede webshops til glæde for vores kunder. Vi har udviklet webshops i Prestashop siden 2013, hvor vi blot er blevet dygtigere og dygtigere til at udnytte vores viden og kompetencer på området.

Vi har base i Odense, og har lige siden 2011 arbejdet med Prestashop helt fra begyndelsen. Har du webshop i Odense, Fyn eller omegn er du sikret en fast samarbejdspartner, hvor vi gerne kører ud til dig, og får en snak om din Prestashop webshop. Med en lokal samarbejdspartner er du altid i bedste hænder, og leverer vores bedste hver gang.

Lokalt Prestashop Bureau i Odense og omegn

Selvom vi har kontor i Odense, har vi trods alt kunder over hele landet. Vi kører gerne ud til kunder uanset, hvor de er placeret, og holder møder samt Prestashop kurser. Uanset om du har brug for en Prestashop Partner i København, Odense eller Århus så er vi der altid for dig, uanset hvor du befinder dig.

Som din helt egen Prestashop Partner kan du få en skræddersyet serviceaftale til din forretning, så vi altid er lige rundt om hjørnet. Vi står altid klar til at hjælpe dig, også i weekenden og når det er akut.

Prestashop hovedkontor i Paris

Officiel Prestashop Partner – Danmarks første.

Som Officiel Prestashop Partner har vi en direkte livlinje til Prestahops hovedkontor i Paris. Vi er altid opdaterede med seneste nyt, og har altid gode nyheder fra Prestashop til din webshop.

Som Officiel Prestashop Partner kan du også få din webshop ind på Prestashop’s showcase.

Har du spørgsmål til Prestashop kan du også altid kontakte Bulldesign, hvor du får dansk support, rådgivning og vejledning.

Kontakt os her