Prestashop ekspert

Brug for en PrestaShop ekspert? Her finder du os

Certificeret Prestashop EkspertVi er Prestashop eksperter. Så er det sagt. 100 meter mester i Prestashop. Vi er Danmarks førende Prestashop bureau, og har vedligeholdt og varetaget Prestashop opgaver for flere af Danmarks største Prestashops. Derudover er vi certifceret Prestashop Partner, og har direkte kontakt med Prestashop i Paris.

Bare fordi man er Prestashop Ekspert, skal det ikke lyde som om man er dyr. Vi har fair timepriser, og vi giver altid et estimat på opgaven – et estimat du kan regne med.

Vi har erfaring både i prestashop 1.4, Prestashop 1.5, Prestashop 1.6 og Prestashop 1.7. Vi anbefaler altid at man enten har en Prestashop 1.6 eller Prestashop 1.7, da de ældre versioner kan udgøre en sikkerhedsrisiko for din webshop.

Ægte Prestashop eksperter

Det står vi 100% inde for. Desværre ser vi at flere bureauer, der påstår de har erfaring med Prestashop, typisk altid laver lappeløsninger og ændrer i Prestashops kernefiler – det ødelægger shoppen, og ændringerne forsvinder når man opdaterer sin Prestashop. Hos Bulldesign forstår vi PrestaShop, og vi ved hvordan tingene skal gøres på PrestaShop. Vi har direkte kontakt til Prestashops hovedkontor i Paris, og er derfor altid up-to-date med det nyeste.

Vi har fair timepriser, og vi lover altid at overholde vores estimater. Kontakter du os og har du en fejl på din Prestashop, så får du et helt uforpligtende estimat på opgaven. Vi kigger opgaven grundigt igennem og giver dig en pris du kan regne med – uden overraskelser.

Ring og få hjælp

Har du brug for hjælp, eller kunne du godt tænke dig et tilbud på opgaven? Så kan du altid ringe til os på tlf. 60 80 40 40. Vi står klar til at tage hånd om din opgave.

Kontakt os i dag

Er du på jagt efter en kompetent UI/UX designer, som kan designe dit Prestashop tema? Så er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på knappen under eller ring til os på tlf. 60 80 40 40.

Anmeldelse fra kunde
Dato
Service
Prestashop udvikling
Stjerner
51star1star1star1star1star